Sport Executive indgår nyt samarbejde

Bulibold.dk og sportexecutive.dk vil fremover understøtte og synliggøre hinanden.

Sport Executive indgår nyt samarbejde
Foto: All Over Press

Sport Executive har i dag indgået sit første strategiske samarbejde med en dansk partner. Fremover vil sportexecutive.dk og bulibold.dk, der beskæftiger sig med tysk fodbold, samarbejde uformelt på de punkter, hvor siderne kan hjælpe og understøtte hinanden.
”Det moderne menneske tørster efter kvalitetsjournalistik og fordybelse. Det kan niche-sites og –magasiner på hver deres felt og stofområde levere. Derfor har det hele tiden været Sport Executives mål at samle en lang række sites og magasiner, der på hver deres felt leverer god journalistik, for ved fælles hjælp at øge synligheden og brugbarheden af vores sites og magasiner,” siger Lars Andersson, chefredaktør på Sport Executive, og fortsætter:
”Derfor er det med stor glæde, vi præsenterer bulibold.dk som vores første danske samarbejdspartner. De leverer god journalistik om tysk fodbold – drevet med passion.”
Sport Executive har i forvejen et uformelt samarbejde med den engelske hjemmeside leftwingsoccer.com, der beskæftiger sig med engelsk fodbold – ud fra politiske og kulturelle synsvinkler.
Flere vil komme til i den nærmeste fremtid.

Du kan tjekke bulibold ud her