FC Barcelona døde i Ballerup

FCBEscola Copenhagen bliver ikke til en realitet i denne omgang.

FC Barcelona døde i Ballerup
Foto: Lars Andersson

FC Barcelonas såkaldte helårs fodboldskole i Ballerup bliver alligevel ikke til noget.
Det blev konklusionen, da DBU, FC Barcelona og UEFA holdt møde om sagen.

LÆS: NÅR FARFAR GÅR TIL AUDITION

”Vi har haft en god, konstruktiv debat med FC Barcelona og er sammen kommet til den konklusion, at FCBEscola ikke starter deres planlagte helårs fodboldakademi,” siger DBU’s breddechef, Steen Jørgensen, der deltog i mødet.
Det var ellers meningen, at skolen skulle starte i august, efter at der blev afholdt optagelsesprøver i maj måned. Men det var altså skønne spildte kræfter for de håbefulde drenge og piger. Det var i øvrigt ikke FC Barcelona, der afholdt de optagelsesprøver, men derimod det private danske firma FC Barcelona Training ApS med post- og cvr-adresse i Farum. I hvert fald er det dem, der har betalt regningen på 6.792 kroner til Ballerup Kommune for leje af Topdanmark Hallen i maj måned. Hvorvidt de optagne børn allerede har betalt for et ophold på skolen vides ikke?

READ: CHILDREN ARE SOMETHING YOU SELL

FC Barcelona Training ApS driver i forvejen en lang række sommerskoler i Danmark og Norge – signeret FC Barcelona. Bag firmaet står et spansk ægtepar, bosiddende i Farum og i hvert fald tidligere bl.a. med tilknytning til Jægersborg Boldklub.