Blog

Tab og vind med samme sind

Foto: Lan

Dansk fodbold er blevet en rodet infight om økonomiske og faglige rettigheder. Det bliver ikke sidste gang, hverken for fodbolden eller andre idrætsgrene. For eliteidrætten har endnu ikke annekteret det moderne arbejdsmarked i et demokratisk samfund. Læs mere »

Farfar elsker fodboldledere

Foto: Danmarks Nationalbank

Sofie og Sofus er på Herrens græsmark. De får ingen bold, hvis landsholdsspillerne ikke falder til patten. Farfar beretter om de sande værdier i dansk fodbold, og de er ikke for sarte sjæle. Læs mere »

For os der elsker fodbold

Foto: Jonas Svenningsen/DR

VM i fodbold ruller. Farfar har set det hele – optakter, nedtakter og kampe. Det har fået farfars tanker på himmelflugt til fjerne egne, såsom redaktionsmøder og ghettoer. Læs mere »

Så er der doping

Foto: IOC

Nååh, nej, curling. Farfar er klar til Vinter-OL. Legene, hvor nummer ti ender som guldvinder en håndfuld år efter begivenheden. Læs mere »

Farfars blog: Rigtige bøller flæber også

Sport Executive havde intet foto af en grædende Klavs Bruun Jørgensen. I stedet må du nøjes med nogle glade håndboldkvinder. Nå, nej, håndbolddamer. Foto: Marius Ionescu/EHF EURO 2016

Er sporten på vej mod en hastig forvandling? Er rigtige mandfolk ikke længere gangbar mønt i sportens store forkromede business-model? Der farer så mange spørgsmål igennem farfars hoved, når damer kaster med en bold. Læs mere »

Ronaldo vinder VM i skattely

Foto: Real Madrid

Verdens bedste fodboldspiller og verdens bedste skattesnyder er blevet synonymer i det senmoderne samfund. Farfar får ondt i hovedet, når han tænker på det smukke spil. Læs mere »